MAGYAR RÓBERT operaénekes

Kedves Látogató! Szeretettel köszöntöm honlapomon. A továbbiakban a MagyaR Művészeti Társulatról, valamint rólam olvashat néhány gondolatot. Köszönöm a figyelmét.

 

Kedves Érdeklődő!

A MagyaR Művészeti Társulat rendkívül széles repertoárral, és kitűnő előadókkal rendelkezik. Műsorainkban szinte minden színpadi, zenei valamint látvány produkciót megtalálhatnak.

Nagyon fontos: MINDEN ELŐADÁSUNK ÉLŐ!

Lehet, hogy a Megrendelő nem kér élő zenekari kíséretet egy operett egyveleg műsor esetén, mert a zenekar bizony rendkívül drága - s akkor még nem is szóltam a drága hangszerek biztonságos szállításáról. Ebben az esetben az eredeti zenekari kíséret CD alapról megy, amihez az énekesek mindenkor élőben énekelnek.

A "ZENÉK" rovatban művészeink előadásaiból adunk ízelítőt. Mielőtt megrendelnek tőlünk egy műsort, tájékozódhatnak így is.

Megrendéleseink az egy főtől - hangszeres, vagy énekes szólista - a teljes színházi műsorig, valamint többnapos rendezvénysorozatig terjednek. Szívesen tervezzük meg a Megrendelő kívánsága szerint a rendezvényt is.

Jelen pillanatban nem írunk árajánlatot - még hozzávetőlegeset sem - mert a Megrendelő dönti el, hogy mire van szüksége. Amikor konkrét megrendelés érkezik, a lehető leggyorsabban elküldjük az árajánlatot.

Előre megsúgom: nem vagyunk eladhatatlanul drágák. Sőt! Sokkal olcsóbbak vagyunk, mint a televíziókban látható és hallható előadók.

Az árat befolyásolja a helyszín, fedett - vagy szabadtér, távolság Budapesttől, hány fős produkciót kérnek, és mennyi időt kívánnak tőlünk a színpadon. Szükség van-e technikai felszerelésre (hangerősítés, keverőasztal, világítás, színpadtechnika), ezzel együtt technikusra. 

NAGYON FONTOS!

MagyaR Művészeti Társulat Tagjait nem érdekli,

hogy kinek milyen a politikai, és a vallási nézetei.

MagyaR Művészeti Társulat

az EMBEREKET SZERETI.

Mindenre nyitottak vagyunk, hiszen lételemünk a szereplés, a színpad világa, s nem utolsó sorban a szeretetteljes adni vágyás.

 

Keressék a MagyaR Művészeti Társulatot, mert valóban Önökért vagyunk.

 

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 16
Tegnapi: 7
Heti: 42
Havi: 241
Össz.: 48 286

Látogatottság növelés
Oldal: MŰSORRENDELÉS
MAGYAR RÓBERT operaénekes - © 2008 - 2018 - robart.hupont.hu

A Hupont.hu weboldal szerkesztő segítségével készült. Itt Önnek is lehetséges a weboldal készítés.

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Itt: horváth istván operaénekes - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »