MAGYAR RÓBERT operaénekes

Kedves Látogató! Szeretettel köszöntöm honlapomon. A továbbiakban a MagyaR Művészeti Társulatról, valamint rólam olvashat néhány gondolatot. Köszönöm a figyelmét.


Beszámoló egy rendkívüli koncertről

2011. december 17-n nem mindennapi koncertre voltunk hivatalosak a Kőbányai Kőrösi Csoma Sándor Kulturális Központba. A MagyaR Művészeti Társulat bemutató előadását láttuk – hallottuk. A Társulat rendkívül jó hangú, felkészült énekesekből, táncosokból és zenekarból áll. Az előadás két részes volt. Az első részben a hányattatott sorsú, sokkal több figyelmet érdemlő magyarnóta volt műsoron. Magyar Róbert operaénekes - a Társulat megálmodója, létrehozója, rendezője – hozzáértő szemmel és füllel válogatta ki a Gála résztvevőit. Ez az este – nyugodtan kijelenthetjük: a magyarnóta, az opera, az operett, a musical és az örökzöld dallamok ünnepe volt. Kalla Sándor hegedűművész és hattagú válogatott zenekara az első pillanattól fogva tartotta a közönséget. A nyitó a-moll csárdás már hangos sikert aratott, majd a négy főszereplő énekes köszöntötte a közönséget a „Jó estét kívánok” című örökbecsűvel, melyre a MagyaR Művészeti Társulat Tánckara táncolt L. Nyurga Ferenc vezetésével. Sinka Csilla műsorvezető frappáns, rövid köszöntője után elkezdődött a magyarnóta műsor.

Elsőként a Nemzeti Filharmónia énekművésze Somogyi Erika lépett színpadra. A művésznő 2002-ben elnyerte a Testület „Év-Énekese”, valamint „Kiváló Művésze” díját. Előadásában „Vallomásra küldöm, Ahogy én szeretlek, Ezért a legényért, Vékony héja van a piros almának” című dalokat hallhatta a közönség. Az „Ezért a legényért” dalhoz a MagyaR Művészeti Társulat Tánckara Kalocsai, a „Vékony héja van a piros almának” dalhoz pedig Hegyközi táncot járt. A művésznő kitűnő énekelése, hangja és profi előadásmódja felettébb tetszett a közönségnek. Vastaps volt a megérdemelt jutalma.

Okány polgármestere Fekete Zoltán beleszületett a magyarnóta csodaszép világába. Az „Ahol az én bölcsőm ringott, Jaj, de szép két szeme van magának, Szépasszonynak kurizálok, valamint az „A faluban nincs több kislány, csak kettő” című dalokat hozta magával. A ritka szép hangú, sudár termetű énekes nagyon belopta magát a közönség szívébe a „Jaj de szép két szeme van magának” kezdetű dallal. Ilyen ízesen, ilyen szeretettel csak a régi, igazi nagy magyarnótások énekelték ezt a szerelmes dalt. A csárdásokhoz Kalotaszegi és Palóc tánc párosult.

Gyöngyösi Kiss Anna Gyöngyösről került be a MagyaR Művészeti Társulatba.  Számos magyarnóta verseny győztese és helyezettje. A „Ne szidjatok soha engem, Fagyban, közepében a télnek, Jegenyefán fészket rak a csóka, Most kezdődik a tánc” című dalokkal óriási sikert aratott. A Tánckar fantasztikus Gagybátori és Szatmári táncokkal színesítették a művésznő műsorát.

A magyarnóta gála utolsó fellépője Magyar Róbert operaénekes volt. Nagyon vártuk a szereplését, hiszen hosszú évek óta nem hallottuk őt itthon. Az Operaházban énekelt tíz évet, közben 1984-ben a „Nyílik a rózsa” televíziós magyarnóta verseny különdíját nyerte a Művelődési Minisztériumtól, három éven át az Állami Népi Együttes szólistája volt. Később Kanadában koncertezett és tanított hat éven át. Miután a honvágy és a magyar nyelv olthatatlan szeretete hazahozta, újból itthon tanít, koncertezik. Nem régen fogant meg benne a MagyaR Művészeti Társulat megalapítása. Olyan rendkívül tehetséges fiatalokkal dolgozik, akik azonnal képesek akár a világ legrangosabb színpadán is maradandót alkotni. Elmondása szerint így szeretné megmutatni a magyar és a külföldi közönségnek a valódi, élő művészetet. Magyar Róbert régóta arról is híres, hogy szívesen veszi maga mellé a kezdő, fiatal művésztől a legjobb előadókig és ad nekik teret a bemutatkozásra, valamint közösen lépnek fel különböző stílusú koncerteken. A MagyaR Művészeti Társulat ars poeticája: a magyar közönség és a külföldi látogatók maximális művészi kiszolgálása.

Nos, ennyi talán elég is ahhoz, hogy a művész urat jobban megismerjük.

Műsorában elsőként egy csodaszép népdalt hallottunk. A „Megkötöm lovamat” című dalt énekelte négy versszakkal, ami nagyon ritka. A zenei összeállítás is rendkívüli és megható volt. Az első versszakot csak cimbalom szólóval, a másodikat nagy zenekarral, a harmadikat szólóhegedű, cimbalom, cselló kísérettel, a negyedik versszakot a feléig a capella, aztán cimbalom, majd a refrén ismétlését a teljes zenekarral énekelte. Óriási megdöbbenést, majd viharos tapsot váltott ki a közönség minden tagjából. Többen meg is emlékeztek a szünetben erről a pompás előadásról, miszerint „Így, és ilyen szépen énekelve még sosem hallottam ezt a dalt”. Az „Esik eső csendesen” dalt már mindenki a művész úrral énekelte, ahogy a „Réten, réten” és az „Ennek a kislánynak rövid a szoknyája” dalokat is. Ehhez hozzájárult a Társulat Tánckara, akik a „Réten, réten” dalhoz igazi férfias botos táncot, majd a lányok fantasztikus körtáncot lejtettek az énekes körül. Ezután csaptak bele a világhírű Szatmári frissbe, amit a közönség rendkívüli módon élvezett. Magyar Róbert önálló műsora után következett az igazi meglepetés. A Tánckar levonult a nézőtérre és a négy énekes dalaira megtáncoltatta a közönséget. Óriási ünnepléssel, közös tánccal és énekeléssel zárult az első rész. A szünetben sok helyről lehetett hallani, hogy milyen kár, hogy nem volt ismétlés. Nos, nem volt, de talán nem is baj, hiszen a második rész is rendkívüli meglepetéseket tartogatott.

Horváth István operaénekes a magyarság egyik legszebb és legismertebb művével nyitotta meg a második felvonást. Erkel Ferenc a magyar opera megteremtőjének csodaszép áriája a Hazám, hazám csendült fel. A művész hihetetlen szép tenor hangja, kiállása, ellenállhatatlan megformálása elkáprázatta a hallgatóságot. Nagyon sok ember szemében felcsillant a könny, ami talán a legtermészetesebb és a legvalódibb kritika. Később a Lehár Ferenc által írt „Vágyom egy nő után” című dalt, majd később Sorrentói emléket adta elő úgy, ahogy azt csak igen komoly világsztárok tudják énekelni. A művész szinte az első megszólalásával belopta magát a közönség szívébe. Az már csak a hab tetején volt a mogyoró, amikor Denk Viktória művésznővel mélyen átélve énekelték az „Emlékszel még” című duettet Kálmán Imre talán legismertebb művéből, a Csárdáskirálynőből.

Kun Ágnes Anna hihetetlen, fantasztikus ember. A gyönyörű hölgy elsősorban református lelkész, s mindemellett operaénekes. A tűzről pattant menyecske Bizet Carmenjéből énekelte a Habanerát óriási sikerrel. Egy kedves ismerősöm meg is jegyezte: azt hiszem, áttérek a református hitre. Talán mondanom sem kell, az ismerősöm férfi. A művésznő a továbbiakban elénekelte a My fair Lady híres „Ma éjjel táncolnék” című slágerét, valamint Denk Viktóriával Offenbach: Hoffmann meséiből a világhírű Barcarolát abszolút világszínvonalon. Hatalmas sikerük volt.

Denk Viktória Kálmán Imre Marica grófnő című nagyoperettjéből énekelte a Marica belépőjét. Nagy meglepetésre élő cigányzenekarral adta elő úgy, hogy ehhez hasonlót szinte sehol sem láttak-hallottak még. Kalla Sándor és Zenekara csodálatosan kísért. A művésznő másik nagy száma szintén a Zenekarral, a „Messze a nagy erdő” Lehár Ferenc: Cigányszerelem című nagyoperettjének legismertebb dala, mely szintén hatalmas sikert aratott. Duettjei Kun Ágnes Annával és Horváth Istvánnal élményszámba mentek. A művésznő hangja, előadásmódja óriási ovációt váltott ki a közönségből.

Rendkívül nagy meglepetést tartogatott a műsor. Egy olyan művészt mutatott be Magyar Róbert, akiről itthon szinte semmit nem tudunk. Ezzel szemben a külföld annál inkább. Egy fiatal, rendkívül tehetséges, az egész életét a táncra feltevő csoda lépett a színpadra. A csoda neve: Nika. A színpadi produkció pontos neve: Nika and Friends. Nikáról írták: „Ő nem egyszerű Jackson imitátor, hanem megszemélyesítő, aki a táncmozdulatok tökéletes levétele mellett a színészi játékával kelti azt az érzetet, hogy maga Michael Jackson áll a színpadon. Jelenleg Ő a világ egyik legjobbja.” Nos, amit a közönség látott, azt soha nem fogja elfeledni. Egy kislány egyaránt hódította meg a fiatalok és a nyugdíjasok érző szívét. Elképesztő vastaps volt a produkció jutalma. 

Írásom vége felé engedjék meg, hogy megemlékezzem ennek a világszínvonalú műsor kiötlőjéről, rendezőjéről, s nem utolsósorban kitűnő, nemzetközi szinten is magasan jegyzett énekeséről. Magyar Róbert egy világslágerrel, a mindenki által ismert Besame mucho-val kezdett, amit nagy örömünkre spanyol és magyar nyelven énekelt. Amikor magyarul énekelt, a közönség boldogan dúdolta a dalt a művésszel. Mindemellett  több helyen is gyanúsan csillogtak a szemek… A „Hegedűs a háztetőn” Tevje dalát úgy adta elő, ahogy azt a szerző megálmodta. Kitűnő színészi alakítással párosult a nagyszerű hang. Az igazi nagy dobás csak ezután következett: Louis Armstrong világhírű „What a wonderful world” azaz a „Milyen csodálatos a világ” című dalát énekelte pontosan úgy, mint Louis Armstrong. Hihetetlen, csodálatos élmény volt. Természetesen rendkívül nagy sikere volt a dalnak, s az előadásmódnak. A koncert végén hallottam, amint többen is kijelentették, hogy a dal alatt lúdbőröztek és a hideg futkosott a hátukon. Többen azt is kérdezgették egymástól: miképp lehet ennyiféleképpen énekelni és főleg ilyen jól? Mert főhősünk ma énekelt magyar népdalt, magyarnótát, operettet, musicalt és örökzöldet, és felejthetetlen slágert, ami a zenei világban meglehetősen ritka. A szóló számokat egy operett egyveleg zárta, amit Kun Ágnes Annával közösen adtak elő. A közönség önfeledten énekelt a művészekkel.

Sinka Csilla igazi profi műsorvezetőnek bizonyult. Miután bemutatta az est szereplőit, érzelmes búcsút vett a közönségtől. Végül a művészek az „Azért vannak a jó barátok” című Máté Péter örökéletű dalával köszöntek el, amit a Közönség állva és vastapssal kísérve énekelt a Művészekkel.

Kifelé jövet többen úgy gondolták, hogy minél több ilyen műsor kellene, mert mindenki megtalálta a kedvenc dalát a lehető legszebb, legjobb előadásban. Szinte egyöntetű vélemény volt az is, hogy ma egy világszínvonalú előadást láttunk – hallottunk. Köszönjük a MagyaR Művészeti Társulatnak és Magyar Róbertnek.

 

Hajósi Hajóka Miklós 

 Amíg az oldal tulajdonosa nem helyez el itt tartalmat, addig a mai napi leglátogatottabb oldalak listája jelenik meg!

KIEMELT, REKLÁMMENTES OLDALAK

1. Istállószőnyeg, rámpaszőnyeg, csúszásgátló gumiszőnyeg, patamosó

► Csúszásgátló gumiszőnyegek csoportjába tartozik az istállószőnyeg, és a rámpaszőnyeg, valamint a lovak biztonsága érdekében egy speciális lyukacsos gumiszőnyeg, melyet patamosókba ajánlunk. Miért előnyös: Könnyen tisztítható, meleg, és rugalmas.

rampa-istalloszonyeg.hupont.hu

2. Szirmok

► Köszönöm, hogy apró szirmaimat észrevetted...

rojtok.hupont.hu

LEGLÁTOGATOTTABB OLDALAK (MAI).

HuPont hirdetési rendszer

1. Coinmoin BTC. How to earn bitcoin?

► Coinmoin BTC. How to earn bitcoin?

coinmoin.hupont.hu

2. Póló nyomtatás,pólónyomás gyorsan olcsón!

► Tartós nyomtatás olcsón! Póló készítés rövid határidővel!

polokeszites.hupont.hu

3. GLUTÉNMENTES ÖVEZET

► Hogyan fogyhatsz 50 felett glutén-és laktózmentes diétával?

glutenmentesreceptek.hupont.hu

4. Szólásgyűjtemény - szólások, szóláshasonlatok és jelentésük

► A stílus maga az ember... Beszélj színesebben, elevenebben, képszerűbben! Értsd és használd a szólásokat!

szolas.hupont.hu

5. PRO-SPORT

► Bács-Kun Sport - Bácsalmás, Kunbaja és környéke sportja - folytatás: 2011./XVI. évfolyam Labdarúgás, Kézilabda, Asztalitenisz, Cselgáncs, Diáksport, BSC 1913-2013.

pro-sport.hupont.hu

6. ___ KÓTAJI KERÍTÉSGYÁRTÓ ___ MINDEN GYÁRI ÁRON !!!

► A DRÓTKERITÉS A LEGOLCSÓBB KERITÉS A VILÁGON. AMI SZÜKSÉGES HOZZÁ AZT NÁLUNK MEGTALÁLJA A-Z -ig. FÉM, ÉS BETON KERÍTÉSOSZLOPOK, HORGANYZOTT, ÉS ZÖLD DRÓTHÁLÓ, BETON LÁBAZATI ELEMEK, 3D-s KERÍTÉSPANELEK, ÉS KIEGÉSZITŐK.

kerites.hupont.hu

7. Éder-Ház Kft

► Új építésű,tehermentes,családi házak,fizetés könnyítéssel, magas műszaki tartalommal eladók.Az összes mindenkori kedvezmény igénybe vehető a Kft tulajdonában lévő házakra.

ederhazkft.hupont.hu

8. Villanyszerelő Kecskemét

► Villanyszerelés Javítás 06 30 9388145

villanyszakik.hupont.hu

9. Új szellem-kezdet

► A jó, a szép, mint lényeg a társadalom és az egyén kiteljesedéséhez. A valóság mélyebb átélése, a lelki egyensúly kialakítása utáni vágy. Szívedben a kedvetlenség ördöge? Mondd ki, mi fáj, s megkönnyebbülsz. Ezt tettem én is...

pyrrhus.hupont.hu

10. Véleményem a világról

► Hírmagyarázataim, a napi médiacikkek tükrében

hirmagyarazat.hupont.hu

11. Angol nyelvkönyv - azoknak akik szeretnének IGAZÁN jól angolul!

► Sokszor belefogtál már az angol nyelv megtanulásába, de mindig elakadtál? Megvan a megoldás! Ez a nyelvkönyv meg tud tanítani angolul.

angol-nyelvkonyv.hupont.hu

12. HuPont.hu Ajánlja: Linkgyűjtemények Linktárak, Webcímtárak, Webkatalógusok

► Mely linktárak, linkgyűjtemények segíthetnek a weboldalad látogatottságának megnövelésében? Mit érdemes tudni a linktárak, linkgyűjtemények, webcímtárak, webkatalógusok működéséről?

linkgyujtemenyek-linktar.hupont.hu

13. TANÁCSADÁS

► Válságmenedzselés, cégtanácsadás, adókímélő eljárások, céginformáció, cégátvilágítás, adóoptimalizálás, gyors hatékony segítség a bajban

tanacsotadok.hupont.hu

14. Peres ügyeim

► Egy csaló szélhámossal folytatott peres ügyeim

peresugyeim.hupont.hu

15. MaTi-CAR Kft. - ALKATRÉSZEK ELÉRHETŐ ÁRON MISKOLCON....

► Utángyártott, gyári , és bontott alkatrészek elérhető áron Miskolcon. Minden autótípushoz: ALFA/AUDI/BMW/CITROEN/CHEVROLET/DAEWOO/FIAT/FORD/HONDA/KIA/LANCIA/LEXUS/MAZDA/MITSUBISHI/NISSAN/PEUGEOT/RENAULT/SAAB/SEAT/SKODA/VW alkatrészek elérhető áron..

alkatreszekmindenautohoz.hupont.hu

16. Vállalkozókért Vállalkozásokért Érdekvédő Mozgalom

► Csak az az ügy elveszett, amit feladunk

vvmozgalom.hupont.hu

17. Eric Saade legnagyobb rajongói oldala

► Eric Saade rajongó vagy? Akkor jó helyen jársz! ;) Itt minden kérdésedre megtalálod a választ! Jó szórakozást!

ericilove.hupont.hu

18. Gázplán Kft honlapja

► Víz,Gáz,Központifűtés,Cserépkályha, Klíma,Megújjuló energia.

gazplan.hupont.hu

19. εїзღminden ami sztár!<3(L)ღ és minden fontos dolog!<3εїз csajoknak!εїз

► Sztárok, divat, és minden, ami érdekelhet :)

bravadydorottya.hupont.hu

20. Gyönyörű, festett mandalák

► Energetizáló, festett mandalák, amelyek lendületet adnak és segítenek céljaid elérésében. Hangulatossá teszik a környezetet, gyógyító erejük van. Mindig új erőt nyerhetsz, ha ránézel. Adhatod ajándékba, vagy lehet a sajátod.

mandalakeszites.hupont.hu

21. ÚTÉPÍTÉS,ASZFALTOZÁS AKCIÓ 1500 FT/M2,MART ASZFALTOZÁS TEL:0630/853-95-66

► ASZFALTOZÁS,MART ASZFALTOZÁS,ASZFALTOZÁS ÁRAK,ASZFALTOZÁS 1000 FT-TÓL,ÚTÉPÍTÉS,ÖNTÖTT ASZFALTOZÁS TEL:0630/853-95-66

karpati-aszfalt.hupont.hu

22. Demi Lovato & Titanic

► Ha imádod a Titanicot és Demi Lovatot mint én akkor itt a helyed!!!

hannahszandi.hupont.hu

23. SELENA GOMEZ FAN OLDALA

► Ezen az oldalon megtalállsz mindent Selenáról.Képek,videók,koncertek,hírek,stílustippek,interjúk.Ha szeretnél sok újdonságot megtudni,akkor nézz be gyakran,szívesen látlak itt... :) <3

selenagomezforeverlove.hupont.hu

24. Hímessy Áron

► zeneszerző honlapja

himessyaron.hupont.hu

25. Eladó ingatlan - lakás, családi ház - Püspökladányban

► Családi házara vágyik Püspökladányban? Nézze meg "eladó családi ház" képes hirdetésemet!

csaladihazpuspokladany.hupont.hu

26. ♥Aki szereti Eric Saade-ét annak itt a helye ♥

► Ez egy Eric Saade oldal? Igen jó helyen jársz néz körül és Töltsd velünk az az vele az időt :DD <3

ericsaade.hupont.hu

27. marianna mandalai...

► Ide írhatod maximum 250 karakter hosszúságban a honlap leírását ill. szlogenjét. A leírás fontos a weboldal látogatottá tételében, ezért érdemes jól megszövegezni.

mandalak.hupont.hu

28. ACPC actual personal computer shop

► Számítástechnikai , Digitális fotó, Audio-vizuális Termékek Webáruháza

acpc.hupont.hu

29. A HAZA NEM ELADÓ MOZGALOM PÁRT

► Győzni fogunk, mert olyan elképzelést képviselünk, amely egy közös céllá alakul át, ezért elpusztíthatatlan, valamint visszaadja az emberek önbecsülését, magabiztosságát és az önmegvalósítás reményét, társadalmi osztályoktól függetlenül. Kásler Árpád

ahazanemeladomozgalom.hupont.hu

30. Álomfejtés

► Az embereket ősidők óta foglalkoztatják álmaik.Honnan erednek ezek a múló misztikus képsorok?Vajon mit jelentenek? Itt megtalálod a válaszokat,és az álomszótár segít az álom megfejtésében.

alomfejtes.hupont.hu

31. Roma zenék

► király

istennyila.hupont.hu

32. CZEIGERSMIDT FERENC

► Amerikai Óriásposta galambtartó (American Giant Homer)

cecusgalambasz.hupont.hu

33. Villa Zsófia családbarát szálláshely Balatonbogláron

► Balatonbogláron, vízparthoz közeli házban szobák ill. apartman kiadó. Zimmer zu vermieten. Helyfoglalás: tel.+36 20-953-5111 Cím:8630 Balatonboglár Kisfaludy u. 9

bboglar.hupont.hu

34. Naked Light

► Az idézet kifejezi az összes érzésed.Néha sírásra ,néha nevetésre késztet.

sajatidezetek.hupont.hu

35. Építészeti üveg Üvegcsempe Üvegtégla Savmaratott üveg Tükör-mintás üveg

► Savmart üveg Savmaratott tükörüveg Titán'tükör Festett üvegek Üvegburkolat Email: uvegaru@gmail.com

epiteszeti-uveg-butor.hupont.hu

36. BakuganMester

► A BAKUGAN kedvelőknek ajánlom szeretettel, én aki szintén nagy bakugan játékos vagyok. Bodnár Ábel.

bakuganmester.hupont.hu

37. PLASĂ DE SÂRMĂ, PLASĂ DE PROTECŢIE ÎMPOTRIVA ANIMALELOR SĂLBATIC-BRASOV

► GARDUL DIN PLASĂ DE SÂRMĂ ESTE CEL MAI IEFTIN GARD DIN LUME. LA NOI GĂSIŢI TOATE ELEMENTELE NECESARE, DE LA A LA Z. ŞI CE ESTE MAI IMPORTANT : TOTUL LA PREŢ DE PRODUCĂTOR !

gard.hupont.hu

38. Szélvédőjavítás, szélvédő javítás Budapest

► Szélvédő javítás Budapest és szélvédő csere 06 70 602 6000, akár 4000 Ft-tól, helyszíni kőfelverődés javítás hétvégén is!

szelvedojavitasa.hupont.hu

39. Minden ami Chelsea

► Chelsea forever

chelseahirek.hupont.hu

40. Maite Perroni & William Levy és a sorozataik

► Marichuy - A szerelem diadala, Árva angyal és az RBD

bestline-series.hupont.hu

41. Savonius Balaton Vertical Windrotors Experiment & Workshop 2008-2017

► Savonius Balaton Modell 2017 TrioRotor D=420/80x600mm elkészítése (Képek magyarázó szöveggel) Hobbywerkstatt: Peter Borsanyi Techniker

savonius-windrotor.hupont.hu

42. Sminkek Menyasszonyi smink,Alkalmi smink,Báli smink,Smink fotózáshoz is.

► Smink az Önök egyénisége szerint."Minden nő szép,szép a maga módján.Nekem az a feladatom hogy az előnyös tulajdonságokat kiemeljem és az esetleges szépséghibákat eltüntessem. rovoadrienne@gmail.com ROVÓ ADRIENNE SMINKES ,MESTER KOZMETIKUS.06302057850

adrienne-smink.hupont.hu

43. Barabás Község

► Üdvözöljük honlapunkon!

barabas.hupont.hu

44. Babatappancs

► Háromcsattos, pántos, bőr és műbőr gyermekszandálok kis-és nagyméretben, átmeneti bőrcipők, nagyon szép mintás gyermekzoknik, és hátizsákok árusítása.

babatappancs.hupont.hu

45. MaTi-CAR Kft. Miskolc*ALKATRÉSZEK ELÉRHETŐ ÁRON MISKOLCON....

► Gyári alkatrészek,Utángyártott-Bontott alkatrészek elérhető áron Miskolcon. Opel alkatrészek,AUDI-BMW-CITROEN-CHEVROET-DAEWOO-FIAT-FORD-HONDA-KIA-MAZDA-NISSAN-PEUGEOT-RENAULT-SEAT-SKODA-VW alkatrészek-szinte minden autóhoz alkatrészek elérhető áron..

maticar-alkatreszek.hupont.hu

46. Kézzel hímzett, pingált eredeti kalocsai minták Kalocsáról Mónikától

► Kalocsai hímzés első kézből a készítőtől. Vállalom ruhák, kiegészítők hímzését, egyedi eredeti, igazi kalocsai mintákkal, melyet csak Önnek rajzolok. Emelkedjen ki a tömegből, legyen EGYEDI! Tel.: +36 70 335-6828; E-mail: info@vmkalocsaihimzes.hu

himzeskalocsai.hupont.hu

47. Angelique-Decor

► Az elegáns esküvő és rendezvény dekoráció

angeliquedecor.hupont.hu

48. Kérdések minden témában!:)

► Sziasztok!Itt minden kérdésre válaszolunk Nektek!Remélem tetszeni fog az oldal!Jó nézelődést!:)

kerdesekmindentemaban.hupont.hu

49. Császár Csempe Kft - csempe és fürdőszoba szaküzlet Pécelen

► Üdvözlöm! Cégünk Pécelen várja kedves vásárlóit. Üzletünkben megtalálja a csempék, járólapok, kádak, zuhanykabinok, csaptelepek, laminált parketták széles választékát az egyszerűtől az exklúzívig.

csaszarcsempe.hupont.hu

50. Rebeka és kutyusa Bessy

► "Ha hozzáérek s érzem szőre selymességét, ha átölelem érzem melegét, ha játszunk kihozza elfeledett gyermeki énem s akkor érzem igazán hogy nekem kell élnem."

bessy.hupont.hu

51. Az intelligens inga rejtélye

► Egy inga intelligens jelei segítségével rálátás nyílik az univerzum ismeretlen titkaira, és arra is, miért kommunikatív az inga. - A világ új tudományos szelleme

intelligensinga.hupont.hu

52. ANGOLOKTATÁS SZEMÉLYRE SZABOTTAN - GÖDÖLLŐN KELLEMES KÖRNYEZETBEN

► TANULJ ANGOLUL EGYÉNILEG VAGY KISCSOPORTBAN HATÉKONYAN, DIPLOMÁS MAGÁNTANÁRRAL!

english-for-you.hupont.hu

53. GYUFÁKBÓL KÉP - MAKETT

► 840 KÉP, 320 MAKETT, 1 300 000 SZÁL GYUFA

gyufak.hupont.hu

54. Arcfestés, lufibohóc,népi játékok, légvár kölcsönzés rendezvényekre!

► Gyermekrendezvények színesítésére ajánlom tevékenységeimet:arcfestés,lufihajtogatás,henna,airbrush,légvár bérlés,népi játékok,trambulin! Hívjon bizalommal!70 294 6123 www.legvar.net

arcfestoedit.hupont.hu

55. Angyali menedék

► Angyali vezetés a megfáradt és beteg lelkeknek

archangelgabriel.hupont.hu

56. Pilates Judittal

► A mozgás, melytől 10 alkalom után jobban érzed Magad, 20 után látványosan jobban nézel ki, 30 után pedig ...

pilatesjudittal.hupont.hu

57. AIREDALE TERRIER, BULLTERRIER, LÓ

► Itt nincs az az uncsi tengerimalac, hanem egy kupac édes, drága airedale terrier, bullterrier és ló!

vicceshorik.hupont.hu

58. PACIKISOKOS

► Lótenyésztők lapja

foreverhorses.hupont.hu

59. Netes Sportklubb és Szegedi Rögbisek élete

► Online és Valós Szegedi rögbi csapat

szegedierospaprikak.hupont.hu

60. Babydecor - "És a mesefigurák életre kelnek!"

► Ezen a honlapon babaszoba dekorációkat találsz, melyek segítségével életre kelnek a mesék gyermeked szobájában! Ezeket a mesefigurákat könnyen felragaszthatod a falra, a bútorra vagy akár a plafonra is! Gyere és ismerd meg a babydecor mesevilágát!

babydecor.hupont.hu

61. Aki szereti Eric Saadét annak itt a helye mellék oldala

► Itt foglyátok megtalálni a történeteket amik az aki szeretei Eric Saadét oldalon voltak

ericsaademellekoldal.hupont.hu

62. Itt a sztárokról találsz képeket

► Folyamatosan töltök fel képeket. Van egy menüpont amiben játékok vannak ott nem mindegyik sztárokkal kapcsolatos. Köszi, hogy benéztél gyere vissza máskor is.

csajoknakmindenrol.hupont.hu

63. Takarítás-ER & ER TEAM 2010 Kft.

► Megfizethető, alapos, precíz

erenderkft.hupont.hu

64. Diána Kozmetika

► Ha szépülni vágyik vagy csak egy kicsit ki szeretne kapcsolódni jöjjön el a Diána Kozmetika barátságos kellemes környezetben várja Kedves vendégeit!

dianakozmetika.hupont.hu

65. Csikónevelde

► Ezen az oldalon fellnevelhetsz egy lovat,segitsegul olvasd el a sugot.. Felkeszultel?Vagj bele a lo nevelesbe!!!

csiko-nevelde.hupont.hu

66. BeaKozmetika-kozmetikus,sminktetováló-SMINKTETOVÁLÁS! FÉLÁRON: 15.900 FT

► Kozmetika-Testkozmetika-Zsírégetés-Alakformálás-Mezoterápia-Mikrodermabrázió-Bőrcsiszolás-Bőrfiatalítás-Ráncstalanítás-Luxuskezelések-Tartós Sminktetoválás- -Arany kezelés a csodás fiatalos bőrért Bőrfiatalítás és ráncok kezelése derma rollerrel!

beakozmetika.hupont.hu

67. VANESSZA & VALTER & JÁZMIN

► KERESZT GYEREKEIM LÁTHATÓAK.

manok.hupont.hu

68. http://andreawebshop.ucoz.hu

► Ihttp://andreawebshop.ucoz.hu

andreawebshop.hupont.hu

69. Egyiptom

► egyiptom megismerése

balogh-kristof.hupont.hu

70. Alapítványi nyári napközis kultúrtábor Biatorbágyon

► Kertvárosi villa 600 n-öles parkjában és termében hetes napközi, kulturális programok, szakpedagógusokkal, napi 4 étkezéssel, orvosi felügyelettel

biaitabor.hupont.hu

71. ASZFALTOZÁS!ÚTÉPÍTÉS!KÁTYÚZÁS!MART ASZFALTOZÁS!0620/282-73-47

► Aszfaltozás 15 év tapasztalattal!Célünk a kiváló munka és a jó minőség!Ár megegyezés szerint!

milavecz-aszfalt.hupont.hu

72. Válogatott egyedi halreceptek

► Hazai halak elkészítése

halreceptek.hupont.hu

73. ÚJSZERÜ NÉMET IMPORT KERÉKPÁROK FORGALMAZÁSA

► Német minőség,-elérhető áron! INFO:06-30-95 75 430

mende-kerekpar-butor.hupont.hu

74. Divat, sztárok, idézetek, ruhák és minden ami kell *-*

► Sztárok ,divat,Legjobb zenék, kedvenc előadók, legmenőbb cuccok különleges eseményekre és sulis dolgok-cuccok szünetekre...Csak itt és csak most... :) Mert ide érdemes benézni <3 És lécci mindenki lájkolja a Facebookos oldalunkat íme: https://www.fac

iszaszi.hupont.hu

75. STUXI CSAP-SZERELVÉNY-KER-MÜSZAKI BÖNGÉSZDE

► Mert ennyi visszajáró vendég nem tévedhet! e-mail:stuxi@invitel.hu

csap.hupont.hu


Weblap látogatottság számláló:

Mai: 1
Tegnapi: 22
Heti: 37
Havi: 360
Össz.: 43 621

Látogatottság növelés
Oldal: RÓLUNK ÍRTÁK
MAGYAR RÓBERT operaénekes - © 2008 - 2017 - robart.hupont.hu

A Hupont.hu weboldal szerkesztő segítségével készült. Itt Önnek is lehetséges a weboldal készítés.

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Itt: magyar róbert operaénekes, magánének-tanár neve ismerősen cseng az igényes zenét kedvelők fülének a világ számos pontján: amerikában, kanadában, budap - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »